De mooiste actieve reizen in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 122 reizen
 

Actieve reizen

Zoek je actieve reizen? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 122 bijzondere actieve reizen geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle actieve reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten actieve reizen

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over actieve reizen weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze actieve reizen en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende actieve reizen. Wij hebben actieve reizen naar o.a. India, Tanzania, Nieuw-Zeeland, Spanje en Oeganda en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Actief, Natuur, Avontuurlijk, Wandelen en Wildlife / safari.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke actieve reizen passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 122 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor actieve reizen zijn o.a. India, Tanzania, Nieuw-Zeeland, Spanje en Oeganda. Als je één of meerdere interessante actieve reizen hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire actieve reizen

14-daagse reis naar Groenland
21 daagse rondreis door indrukwekkend Madagaskar
14 daagse avontuurlijke Ecuador tour
Namibië & Botswana: avontuurlijke selfdrive safari
22-Daagse privéreis Noord-Namibië, Victoria Falls & Chobe
Kajakken langs de ruige kusten van Baffin Canada
RURAL BIKING RAMBLE
15-daagse rondreis, avontuurlijk Thailand
Ontspannende en avontuurlijke reis naar Lombok en Bali, 16 dagen

bekijk alle 122 actieve reizen