/media/9943/49246.jpg /media/9943/49246.jpg /media/9943/49246.jpg /media/9943/49246.jpg /media/9943/49246.jpg

Familierondreis Portugal, 10 dagen Porto naar Lissabon

Bestemming: Portugal
Reisduur: 10 dagen
Type reis: Individuele reis
Vertrek: mei, jun, jul, aug, sep, okt
Prijs: Prijs vanaf € 600 Inclusief vliegticket
Garanties:

Niet de reis die je zoekt?

bekijk alle reizen naar Portugal
start nieuwe zoekopdracht

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het vinden van jouw reis? Neem contact met ons op.

De mooiste plekken van Portugal in het mooiste seizoen

De mooiste plekken van Portugal in het mooiste seizoen Dag 1, 2, 3 en 4: Midões (Beira-streek) Je komt na een rechtstreekse vlucht aan in Porto waar de huurauto klaar staat. Je rijdt in zuidelijke richting naar de Beira- streek, dicht bij het historische dorpje Midões (Tábua).De Quinta is gunstig gelegen voor het maken van vele verschillende dagtochten in deze prachtige Beira-streek. Zo kun je...

Lees verder of ga voor de volledige reisbeschrijving naar de website van Family Tours

Bijzonderheden:

Vanaf € 2.375,00 per gezin (4 personen). Verleningen van het aantal dagen is mogelijk tegen een meerprijs


Uitgebreide reisbeschrijving


De mooiste plekken van Portugal in het mooiste seizoen


Dag 1, 2, 3 en 4: Midões (Beira-streek)

Je komt na een rechtstreekse vlucht aan in Porto waar de huurauto klaar staat. Je rijdt in zuidelijke richting naar de Beira- streek, dicht bij het historische dorpje Midões (Tábua).
De Quinta is gunstig gelegen voor het maken van vele verschillende dagtochten in deze prachtige Beira-streek. Zo kun je bijvoorbeeld de stad Coimbra bezoeken. Voor de kinderen is het erg leuk om "Portugal dos Pequenitos" (Portugal voor de kleintjes) te bezoeken. Het bestaat uit allerlei verschillende soorten huisjes uit alle streken van Portugal in miniatuurvorm, een soort Madurodam.

Accommodatie Quinta Rabacal (PO021)
Verblijf in een huis (Casa do Forno) met 2 slaapkamers. Voor de kinderen is het een ideale plek om te vrij te kunnen rondrennen en spelen. De Quinta is gelegen aan de rivier, de Mondego, je kunt met een kano de rivier bevaren. Er liggen diverse natuurstrandjes aan deze rivier.


Dag 5, 6 en 7: Porto de Mos

Je rijdt 2 uur in zuidwestelijke richting en komt aan in het dorpje Porto de Mos. Het ligt op 30 km van de Atlantische kust. Ezelkarretjes, ossespannen en kuddes schapen trekken dagelijks voor het huis voorbij. De omgeving is zeer gevarieerd.

Fatima (18km) is een bekend bedevaartsoord.
De badplaatsen Nazaré, Sao Martinho do Porto en Vieira de Leiria op 30 km afstand van de quinta en zijn erg de moeite waard.
Nazaré is een vissersplaats en tegenwoordig goed ingesteld op badgasten. Deze stad is bijzonder omdat hij een onder- en boven'stad' heeft. Een oude tram verbindt de twee delen.

Accommodatie Quinta de Rio Alcaide (PO031)
De Quinta de Rio Alcaide is een voormalige papierfabriek uit de 18e eeuw, nu omgebouwd tot vakantieverblijf. Je verblijft hier in een vrijstaand huisje (Casa do Meio).Het grondgebied van deze quinta ligt voor een deel in een natuurgebied waar een rivier doorheen loopt. De Quinta ligt vlak bij het historische dorpje Porto de Mos (1 km ).


Dag 8 en 9: Colares (Lissabon)

Je rijdt 150 km (2 uur rijden) in zuidelijke richting en komt aan in het dorpje Colares. De Atlantische stranden bevinden zich op 4 km afstand, maar er is ook een zwembad. Dit bijzonder cultuurrijke gebied biedt vele mogelijkheden. Meest centraal staat het plaatsje Sintra, onderdeel van Unesco werelderfgoed. Bijna een soort openluchtmuseum, waar je met je kinderen het sprookjespaleis, de kasteel ruïne en de overige indrukwekkende buitenverblijven kunt bezichtigen.
Er zijn in de omgeving van Sintra nog genoeg andere uitstapjes mogelijk zoals authentieke vissersdorpjes of sfeervolle strandjes.

Accommodatie Quinta do Corvo (PO022)
Je verblijft in een voormalige boerenhoeve waar nu verschillende appartementen in zijn gebouwd in traditionele Portugese stijl. De romantische tuin van de "Quinta" herbergt niet alleen allerlei dieren, zoals een ezel, schapen, kippen, eenden, honden en katten, maar ook een zwembad.


Dag 10: Terugreis

Rijden naar de luchthaven van Lissabon waar jullie de huurauto weer inleveren. Hopelijk stap je met een tevreden gevoel het vliegtuig in van de vele indrukken opgedaan tijdens je rondreis.

Opmerkingen
* Kinderen onder de 6 jaar leveren korting op.
* Reizen in andere maanden kan, informeer naar de mogelijkheden/prijzen.

Deze reis dient als voorbeeldreis. Dit betekend dat de reis naar keuze aan te passen is met andere accommodaties, route of lengte van het verblijf. Dit geldt ook voor de vluchten, wij bekijken de beste vluchtmogelijkheden. Bij Family Tours is alles bespreekbaar!

 

Foto's van deze reis

/media/9943/49246.jpg /media/9943/49246.jpg /media/9943/49246.jpg /media/9943/49246.jpg

Kenmerken van deze reis

Je bezoekt o.a:

Beira’s, Coimbra, Lissabon, Midoes, Porto, Porto de Mos

Soort reis:

Autorondreizen, Cultuurvakanties, Familievakanties, Natuurvakanties, Rondreizen

Wat ga je o.a. doen & zien?

Onbekend


Vergelijk deze reis met andere Portugal reizen

Wandelreis Portugal | Minho Wandelreis Portugal | Minho 8 dagen Individuele reis v.a. € 355 Excl. vliegticket  
Familierondreis Portugal, 10 dagen Porto naar Lissabon Familierondreis Portugal, 10 dagen Porto naar Lissabon 10 dagen Individuele reis v.a. € 600 Incl. vliegticket  
Madeira rondreis Madeira rondreis 8 dagen Individuele reis v.a. € 595 Excl. vliegticket  
Wandelreis Portugal | Costa Vicentina Wandelreis Portugal | Costa Vicentina 8 dagen Individuele reis v.a. € 645 Excl. vliegticket  
Wolven in Portugal Wolven in Portugal v.a. 15 dagen Vrijwilligerswerk v.a. € 320 Excl. vliegticket  

Deel deze reis: