/media/9916/the-best-of-west-1.jpg /media/9916/the-best-of-west-1.jpg /media/9916/the-best-of-west-1.jpg /media/9916/the-best-of-west-1.jpg /media/9916/the-best-of-west-1.jpg

The Best of the West

Bestemming: Nederlandse Antillen, Suriname
Reisduur: 22 dagen
Type reis: Individuele reis
Vertrek: Gehele jaar door
Prijs: Prijs vanaf € 2741 Exclusief vliegticket

Niet de reis die je zoekt?

bekijk alle reizen naar Nederlandse Antillen
start nieuwe zoekopdracht

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het vinden van jouw reis? Neem contact met ons op.

Een relatief luxe vakantie met hoogtepunten van zowel Suriname als Curaçao, zoals historisch Paramaribo, de plantage geschiedenis, het binnenland en de onbewoonde Amazone jungle en tot slot witte stranden.

Deze rondreis is speciaal samengesteld voor iedereen die Suriname en Curaçao op een comfortabele manier wil ontdekken. In Paramaribo overnacht u het welbekende hotel Torarica. Dit is tevens uw uitvalsbasis tijdens uw vakantie. Torarica ligt in het uitgaanscentrum van Paramaribo van waaruit u de stad kunt ontdekken, musea kunt bezoeken, kunt winkelen en ’s avonds de verschillende restaurantjes kunt...

Lees verder of ga voor de volledige reisbeschrijving naar de website van Suriname Holidays


Uitgebreide reisbeschrijving


Deze rondreis is speciaal samengesteld voor iedereen die Suriname en Curaçao op een comfortabele manier wil ontdekken. In Paramaribo overnacht u het welbekende hotel Torarica. Dit is tevens uw uitvalsbasis tijdens uw vakantie. Torarica ligt in het uitgaanscentrum van Paramaribo van waaruit u de stad kunt ontdekken, musea kunt bezoeken, kunt winkelen en ’s avonds de verschillende restaurantjes kunt uitproberen. U kunt zich ook volledig overgeven aan het comfort van dit hotel dat van alle gemakken is voorzien.
Het Commewijne gebied ontdekt u op de fiets. Deze reis voert u naar oude plantages waar het koloniale verleden zichtbaar en voelbaar wordt.
U maakt kennis met de unieke marroncultuur en de eeuwenoude tradities van hun Afrikaanse voorouders in de jungle van het Boven Suriname gebied. U wordt tijdens uw verblijf deelgenoot van het leven in de jungle en de bedrijvigheid op en langs de rivier. U ervaart de meest pure vorm van Amazone regenwoud tijdens het verblijf in het Kabalebo Resort. Omdat dit ver weg is van de bewoonde wereld is hier de kans tevens het grootst om wild te spotten.
De vakantie sluit u af met een relaxt verblijf in een heel sfeervol en comfortabel Boutique Hotel op het zonovergoten Curaçao. U kunt op eigen gelegenheid het eiland verkennen of heerlijk enkele dagen aan het strand doorbrengen om te snorkelen of te duiken. Hier kan alles maar hoeft niets, het is aan u!

 
Aangeboden door:

Suriname Holidays

e-mail - telefoon - website

Naar website aanbieder Contact met aanbieder

Foto's van deze reis

/media/9916/the-best-of-west-1.jpg /media/9916/the-best-of-west-1.jpg /media/9916/the-best-of-west-1.jpg /media/9916/the-best-of-west-1.jpg

Kenmerken van deze reis

Je bezoekt o.a:

Bigipan, Curacao, Frederiksdorp, Nieuw Nickerie, Paramaribo

Soort reis:

Avontuurlijke reizen, Cultuurvakanties, Natuurvakanties, Rondreizen, Strandvakanties

Wat ga je o.a. doen & zien?

Duiken, Cruises & boottochten, Wildlife watching, Zon, zee, strand, Jungle tochten, Birdwatching


Vergelijk deze reis met andere Nederlandse Antillen reizen

The Best of the West The Best of the West 22 dagen Individuele reis v.a. € 2741 Excl. vliegticket  
Bush & Beach Adventure Bush & Beach Adventure 19 dagen Individuele reis v.a. € 1821 Excl. vliegticket  

Deel deze reis: