/media/1858799/hoofdfoto.jpg /media/1858799/hoofdfoto.jpg /media/1858799/hoofdfoto.jpg /media/1858799/hoofdfoto.jpg

Stilteretraite in Andalusië

Bestemming: Spanje
Reisduur: 7 dagen
Type reis: Groepsreis
Vertrek: okt, feb, maa, mei, nov
Prijs: Prijs vanaf € 1275 Exclusief vliegticket

Niet de reis die je zoekt?

bekijk alle reizen naar Spanje
start nieuwe zoekopdracht

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het vinden van jouw reis? Neem contact met ons op.

In deze stilteretraite ga je vanuit verstilling en vertraging leren zonder oordeel te kijken naar alles wat er in jou en om jou aanwezig is. Je leert loslaten wat je niet dient, je leert verdiepen wat er in wezen al aanwezig is. Gaandeweg de week ga je steeds meer verbinden met jouw hart, jouw kern.De stilte wordt in deze groepsreis op een rustige en passende manier steeds dichterbij gehaald.

Stilte is de zachte kracht, die jou leidt langs het pad naar jouw hart. Als je vertraagt, als je blik naar binnen is gericht en er geen afleiding meer is van de buitenwereld, wat kom jij dan tegen? En wie is de persoon die je daar van binnen gaat ontmoeten? Hoe werken wij met de stilte in deze retraite?In deze stilteretraite ga je vanuit verstilling en vertraging leren zonder oordeel te kijken na...

Lees verder of ga voor de volledige reisbeschrijving naar de website van Mi Cuento Reizen

Bijzonderheden:

Prijs is inclusief overnachtingen, 3 maaltijden per dag, water gedurende de dag en bij lunch en avondeten één consumptie (en water) inclusief. Deze reis is op basis van een éénpersoonskamer.


Uitgebreide reisbeschrijving


Stilte is de zachte kracht, die jou leidt langs het pad naar jouw hart. Als je vertraagt, als je blik naar binnen is gericht en er geen afleiding meer is van de buitenwereld, wat kom jij dan tegen? En wie is de persoon die je daar van binnen gaat ontmoeten?Hoe werken wij met de stilte in deze retraite?
In deze stilteretraite ga je vanuit verstilling en vertraging leren zonder oordeel te kijken naar alles wat er in jou en om jou aanwezig is. Je leert loslaten wat je niet dient, je leert verdiepen wat er in wezen al aanwezig is. Gaandeweg de week ga je steeds meer verbinden met jouw hart, jouw kern.De stilte wordt in deze groepsreis op een rustige en passende manier steeds dichterbij gehaald.

Op de eerste dag maak je kennis met jouw mede-reizigers en is er tijd om te landen en te gronden. Je gaat samen met je reisgenoten onderzoeken wat jij meeneemt in de stilte. Na deze dag vragen wij jou om echt te kiezen voor de stilte. Dat betekent dat wij ook tijdens de maaltijden niet met elkaar spreken, dat je wordt verzocht om je telefoon uit te zetten (de reisleiding is ingeval van nood bereikbaar), je neemt van thuis geen leesmateriaal mee en ook geen geluidsdragers. Wanneer het jouw proces dient, is het toegestaan om een schrijfboekje bij te houden. Je bent dan zo'n 4 dagen volledig in de stilte ondergedompeld.

Persoonlijk contact met jouw begeleiders is mogelijk, indien dit jouw proces en de verdieping van jouw stilte dient. Bijzonderheden daarover volgen aan het begin van jouw reis.

 

Een echte groepsreis met een individueel karakter!
Het programma dat jou wordt aangeboden tijdens deze retraite heeft tot doel de stilte te verdiepen en jouw verbinding met die stilte en met jouzelf. Er zullen diverse meditaties zijn, elke dag weer, in diverse verrassende vormen, zowel verstillend als bewegend. Verder zijn er stiltewandelingen in het programma opgenomen.

De stilte is ontspannend en helend, het geeft heldere inrizchten en kracht. Ondanks dat deze reis een groepsreis is, heeft deze reis een individueel karakter. We maken wel gebruik van de kracht en de energie van de groep.

De retraite vindt plaats in het sfeervolle hotel Hotel Rural El Cerro de Hijar in Tolox. Je verblijft op basis van een eenpersoonskamer.

Stilstaan in Andalusië is het geschenk van rust aan jouzelf.

 
Aangeboden door:

Mi Cuento Reizen

e-mail - telefoon - website

Naar website aanbieder Contact met aanbieder

Foto's van deze reis

/media/1858799/hoofdfoto.jpg /media/1858799/hoofdfoto.jpg /media/1858799/hoofdfoto.jpg

Kenmerken van deze reis

Je bezoekt o.a:

Andalusie

Soort reis:

Spirituele reizen, Natuurvakanties

Wat ga je o.a. doen & zien?

Meditatie / Yoga, Ontspannen, Natuur


Vergelijk deze reis met andere Spanje reizen

Stilteretraite in Andalusië Stilteretraite in Andalusië 7 dagen Groepsreis v.a. € 1275 Excl. vliegticket  
22 dgn Spanje langs alle hoogtepunten 22 dgn Spanje langs alle hoogtepunten 22 dagen Individuele reis v.a. € 1250 Incl. vliegticket  
Magisch Ritueel in Andalusië Magisch Ritueel in Andalusië 7 dagen Groepsreis v.a. € 1275 Excl. vliegticket  
Wandelreis Spanje | Driekoningenpad Wandelreis Spanje | Driekoningenpad 8 dagen Individuele reis v.a. € 580 Excl. vliegticket  
Wandelreis Spanje | Aragón, Labyrint van de Stilte Wandelreis Spanje | Aragón, Labyrint van de Stilte 8 dagen Individuele reis v.a. € 540 Excl. vliegticket  

Deel deze reis: