Hoe werkt het?

De mooiste reizen in één overzicht

Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij je past. Vanuit het hele brede aanbod van (voornamelijk) Nederlandse aanbieders hebben wij ruim 850 reizen geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Omdat we de reizen uitgebreid beschrijven kun je ze vergelijken en de juiste keuze maken.

Zoek en vergelijk reizen in ons uitgebreide aanbod ›


Vind snel de reis die het beste bij je past

Hoezo, de reis die het beste bij mij past? Nou, omdat jij uitgebreid je reiswensen kan aangeven, wordt het aanbod gefilterd zodat de reizen die bij jouw wensen aansuiten overblijven. Nadat je hebt aangegeven waar je heen wilt (bijvoorbeeld Brazilie) en/of wat je wilt doen (bijvoorbeeld rondreis) kan je steeds specifiker je reiswensen aangeven:

  • Dit kan vrij algemeen door aan te geven of een groepsreis wilt of liever met partner of vriend(en) individueel wilt reizen. Wil je nuttig vrijwilligerswerk doen, dat kan ook!
  • Je kan ook wat specifieker zoeken door bijvoorbeeld je budget, reisperiode en reisduur aan te geven
  • Als je al ideeen hebt over welke plaatsen en gebieden je in het land van keuze wilt bezoeken (bijv Rio de Janiero, het Amazone gebied en Pantanal) dan selecteer je die bij 'reisroute samenstellen'
  • Onder 'interesses en activiteiten' kan je bovendien ook nog eens aangeven wat je tijdens je reis leuk vind om te doen en te zien (bijvoorbeeld jungle tocht, wandelen en zeilen).

De reizen die nu overblijven voldoen aan 100% jouw reiswensen. Bekijk en vergelijk ze en als je een of meerdere interessante reizen hebt gevonden kan je geheel vrijblijvend en eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Als je het nog niet zeker weet, neem dan contact op met een van onze reisspecialisten en krijg antwoord op al je vragen.

Start je zoekopdracht en geef je reiswensen aan ›


De reisspecialisten

Wij zijn zelf een klein, 100% onafhankelijk team, maar wij werken samen met meer dan 300 reisspecialisten. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een deskundig antwoord en advies. De reisspecialisten in ons netwerk werken allemaal voor gespecialiseerde en gepassioneerde touroperators. Deze touroperators, zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun specialisme. Zo kunnen aanbieders gespecialiseerd zijn in een bepaalde bestemming, maar het kan ook zijn dat ze zich helemaal toeleggen op een bepaald soort reis.

Bekijk het overzicht van gespecialiseerde touroperators waarmee wij samenwerken ›


Persoonlijk reisadvies

Wij willen jou graag helpen bij het vinden van de reis die het beste bij je past. Hiervoor hebben wij natuurlijk onze website, maar je kan ons ook bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

  • bel ons op 06 48341024
  • wil je liever dat wij je bellen? Klik dan hier en laat je telefoonnummer achter
  • je kan ook via e-mail contact met ons openen

Of bekijk eerst ons aanbod op de website ›