Over ons

Beide hartstochtelijke wereldreizigers. Hun motto: alles of nooit

Over ons

GOyourownway.nl is een initiatief van Roland van der Harst en Johan Peeters, beide hartstochtelijke wereldreizigers. Hun motto: alles of nooit. Beiden hebben ook zo het reizen benaderd, wat heeft geleid tot enkele unieke reiservaringen: diepzeeduiken in Alaska, zeekayakken met bultruggen, een midweek logeren bij de Yanomami-indianen in Brazilië, op zoek naar de berggorilla's in Oeganda, met de auto van Amsterdam naar Timboectoe. Om andere en toekomstige reizigers te helpen het meest unieke reisaanbod te vinden op het internet zijn Roland en Johan begonnen met GOyourownway.nl.

Het reisaanbod op hun site is afkomstig van gespecialiseerde touroperators. Zij weten namelijk als geen ander een aanbod samen te stellen dat bestaat uit unieke reiservaringen. Kijk eens naar de verschillende reizen die inmiddels hun weg naar www.GOyourownway.nl gevonden hebben. GOyourownway.nl is onafhankelijk. Ze brengt reizigers in contact met touroperators en als het contact is gelegd, trekt ze zich terug. De vergoeding die ze ontvangt van de touroperators is deels een contributiebijdrage voor de aanwezigheid op de site, deels een vaste bijdrage per informatieaanvraag en is dus niet gebaseerd op het doorgaan van de reis of de hoogte van de reissom. Heel veel plezier met het surfen langs de verschillende reizen! Touroperators die zich ook op ons platform willen presenteren aan het grote publiek zijn van harte welkom.

Neem contact met ons op via het contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op.

Enkele reacties van touroperators of bezoekers

Als ik een land bezoek waar ik mogelijk niet nog eens ga terugkomen, wil ik er zoveel mogelijk uithalen. GOyourownway.nl heeft me daar erg bij geholpen.
Yuri Tchong, Amsterdam

Voor mij is GOyourownway.nl het Funda van de reizen. Ik kan precies aangeven waar ik naar op zoek ben en ik krijg direct de reizen te zien die bij mij passen. Fantastisch!
Peter Bakker, Amsterdam

Vanwege de persoonlijke aandacht boek ik het liefste mijn reizen bij een kleine reisorganisatie. Op GOyourownway.nl ben ik er gelukkig een groot aantal tegengekomen.
Hay Peeters, Helden.

GOyourownway.nl is voor mij perfect. Ik kan mijn aanbod laten zien aan een grote groep reizigers zonder dat het mij veel tijd en geld kost. GOyourownway.nl doet zelf de marketing en stuurt mij kant-en-klare aanvraagformulieren door. Het enige dat ik nog hoef te doen is de mensen blij te maken.
Jan-Willem van der Horn, directeur / eigenaar Brazil Optima Forma.

Het leuke van GOyourownway.nl vind ik dat je ziet dat de site bedacht is door reisliefhebbers en ondernemers met gevoel voor wat klanten zoeken. Geen geschreeuw over last-minutes, geen overweldigende reclame-uitingen, maar gewoon veel reizen. En daar gaat het uiteindelijk toch om!
Directeur / eigenaar Olaf Reizen.