Innovatie in de reisbranche: GOyourownway.nl

Artikel over de innovatieve reissite GOyourownway.nl uit Vakantie, het grootste vakantieblad van Nederland. Geschreven door Maurice Heijnen, eindredacteur van Vakantie en freelance reisjournalist voor o.a. AD Reizen. Uit de rubriek: Wegwijs op het web.

Innovatie in de reisbranche: GOyourownway.nl

  

In dit artikel speciale aandacht voor een innovatief concept van ondernemers die het specialistische aanbod van touroperators in 3 stappen overzichtelijk maken. GOyourownway.nl is een website die het unieke reisaanbod van zeer gespecialiseerde, bijzondere reisaanbieders promoot. Door het aanbod van vele reisspecialisten te combineren ontstaat een groot virtueel reisbureau met een breed pallet van unieke reizen en vakanties. 

 

In Nederland zijn er zo’n 1000 touroperators, met een enorm gevarieerd reisaanbod. Dat is nogal wat en daarom is het voor de consument bijzonder moeilijk de krenten uit de pap van het internet te halen. Soms lijkt het zelfs wel volstrekt onmogelijk om bij die kleine gespecialiseerde reisorganisatie te komen. Ze zijn immers klein en hebben dus niet de enorme budgetten die grote touroperators besteden om hun reizen voor het voetlicht te krijgen. Terwijl deze kleintjes dus wel unieke droomreizen aanbieden. Om consument en aanbieder toch eenvoudig bij elkaar te brengen is de website GOyourownway.nl in het leven geroepen. De website is een handige intermediair die per bestemming de specialisten verzameld en hun aanbod in een oogopslag toont. Erg handig dus voor vakantiegangers die hun tijd liever besteden aan daadwerkelijk reizen dan aan surfen op internet.

 

Op GOyourownway.nl kan u op basis van uw specifieke eisen het aanbod filteren totdat een overzicht getoond wordt dat precies op uw wensen aansluit. Aansluitend kunt u via de site heel eenvoudig meer informatie en zelfs een offerte aanvragen.

 

Uw aanvraag wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de betreffende reisorganisatie die op deze manier tegen zeer lage kosten telkens nieuwe klanten krijgt aangeleverd. Op dat moment zit de rol van goyourownway erop en heeft de aanbieder direct contact met de klant die dit persoonlijke contact op prijs stelt, zo blijkt uit onderzoek.

 

Op zoek naar een bijzondere reis? Zoek snel de reis die het beste bij je past.

Bent u een gespecialiseerde touroperator en wilt u uw reisaanbod promoten via GOyourownway.nl? Neem dan contact op.

Lees alle edities van Vakantie online: klik hier en download de PDF's.