COLOMBIA: ONZE REISTIP VOOR 2017

Lonely Planet plaatst Colombia op plek 2 in haar reisbestemmingen top-10 voor 2017

COLOMBIA: ONZE REISTIP VOOR 2017

11-01-2017

 

Colombia is sterk in opkomst als reisbestemming, de Lonely Planet plaatst Colombia zelfs op plek 2 in haar reisbestemmingen top-10 voor 2017. Daarom is het nu hét moment om het land zelf te gaan ontdekken. Maak kennis met de Colombiaanse cultuur en de vriendelijke bevolking die trots is op hun land.

Een van de grootste publiekstrekkers is de diversiteit van het landschap; het Amazone-oerwoud, de bergen van de Andes, het bijzondere landschap van de koffie-driehoek en de Tatacoa-woestijn. Tijdens een individuele rondreis komt u langs schilderachtige dorpjes, steden met een bijzonder verhaal (Medellin) of van sprookjesachtige schoonheid (Cartagena). U kunt relaxen aan de parelwitte stranden, zeilen (San Blas) en hiken (Ciudad Perdidad). Het land heeft elke reiziger iets te bieden.

Bijkomend voordeel, Colombia is nog relatief onontdekt en het is er goedkoop. En we hebben goed nieuws! Met ingang van 28 maart 2017 combineert KLM de cirkelvlucht richting Bogota met Cartagena. In dit nieuwe schema vliegt KLM driemaal per week naar Bogota en Cartagena, op dinsdag, donderdag en zaterdag.

 Bekijk de de Colombia reizen hier.