3 speciale Thailand reizen

VERBAZINGWEKKEND THAILAND

3 speciale Thailand reizen

 

AZIE/ THAILAND DOOR CENTRAAL THAILAND

   

Met deze reis laten we u zien dat u in Thailand ook zonder binnenlandse vluchten een interessante mix van stad, natuur en cultuur kunt ervaren. Ongerepte jungle, exclusieve suites en verlaten tempels wisselen elkaar in een uitgekiend tempo af.
De vele excursies die zijn inbegrepen bij deze reis laten u kennismaken met het echte Thailand, en u eindigt (vanzelfsprekend) in een luxe villa aan een tropisch strand. 

 

AZIE / THAILAND FAMILIEAVONTUUR THAILAND 

  

De bestemmingsspecialisten van Talisman hebben al vele reizen naar Thailand mogen maken. De kennis van deze bestemming is dan ook enorm, en in deze reis hebben we de meest bijzondere familiebelevingen samengebracht in een unieke reis. Een combinatie van schitterende en kindvriendelijke accommodaties met bijzondere excursies en inspirerende ontmoetingen. Als afsluiting kunt u kiezen uit drie fraaie strandopties.

 

HONG KONG & TROPISCH THAILAND

 

Een unieke special, die nog slechts tot 31 maart te boeken is!
Tijdens deze reis brengt u een bezoek aan de bruisende wereldstad Hong Kong en verblijft u in een kleinschalig designhotel in hartje stad. Dit is de ideale uitvalsbasis voor vele excursies die u hier kunt ondernemen. Na Hong Kong vliegt u door naar Phuket in Thailand, waar u neerstrijkt in een poolvilla van het Anantara. Dit is volgens ons het beste hotel van Phuket en is ver van alle drukte gelegen in het rustige noordwesten van Phuket.

Voor deze en meer speciale Thailand reizen verwijzen wij je graag naar de website van Taliman Travel Design